Dom jävlarna tog oss en efter en, dom ljög och bedrog oss med sanningen

Idag har jag: Vaknat alldeles för sent, letat efter en fjärrkontroll i ca 27 minuter som låg precis framför näsan på min CS-spelande bror (obotlig nörd!), och det säger han efter typ.. jättelänge!, kollat på halva IceAge på engelska, sen när jag hittade fjärrkontrollen tittade jag om fast på svenska,  suttit vid datan en hel del, ätit Tacopaj, åkt till Ica maxi och nu är det dags för Singalong. Just i denna stund undrar jag vad fan amy diamond har där att göra.


Godnatt


Haha, jag vet att jag suuuuger, men det är faktiskt kul ändå (;  GODNATT!

När jag faller, orkar du för två?

Idag har jag varit hos mormor på dagen. Vi åt lunch på Åhléns Fridhemsplan, Carbonara för min del. Helt okej gott.. Efter det gjorde vi inget speciellt, utan vid 4-tiden åkte jag hem, fixade mig, chillade lite och sen åkte jag till träningen. Vi var jättefå, men det är ju lov och grejer, så folk är väl bortresta då antar jag. Efter träningen var det elitseriematch, spääääännande. Avgjordes med straffar, och Duvbo vann. Maha, blev en hel del skratt där under matchen. Sen såg vi en björn också (internt). Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske blir en liten sleepover med Sofia, annars tar jag det bara lugnt hemma. En fet godispåse får hålla mig sällskap, var längesen nu! Vad ska ni göra på Halloween? :)


Ni får stå ut med lite sånna här nu, för jag har bildbrist och google tjuvar jag inte från, nejnej!

Börjar på G...

Tänkte att jag kanske skulle dela med mig lite mer av mina fina illustrationer jag gör. Denna avancerade grej gjorde jag i paint på ca 2 minuter och 43 sekunder.. Eller nåt sånt. Kanske blir en riktigt illustrerare en gång i tiden, typ... á la this woman. Vad tycker ni? Ser ni vad det är, förresten? :D


Nödigt inlägg

Ska alldeles strax åka till träningen, latkorv som jag är ska jag ta bussen precis utanför min port, åka två stationer till tunnelbanan och sen en station med tuben. Hey, det regnar faktiskt! Det är absolut enda anledningen, annars brukar jag ALLTID gå 20 minuter... eh..eh..

Vet faktiskt knappt vad jag ska skriva i bloggen nu för tiden. Händer ju aldrig något roligt, och fotar inte särskilt mycket, för höstens väder blir inget fint ljus på bilderna med det objektiv jag har.. Vad vill ni läsa mer om? (;

Aftonbladet dissas totalt

Jag älskar honom, herregud. Haha!


I <3 you


Hakuna matata

Snacka om att jag har lov, sitter inne och gör ingenting. Kommer väl inte komma ut på promenad heller, vad trodde jag, liksom? Imorgon ska jag till min mormor, och sen på kvällen är det träning. I helgen vet jag inte vad som händer, kanske sover hos nån eller något sånt. Nu ska jag iallafall titta på Lejonkungen. När jag var liten tittade jag på den så mycket att själva filmen, videon, gick sönder. Men nu i julas önskade jag mig den igen, och då fick jag den av min bror :D Blev skitglad, för det var jättelängesen jag såg den. Menmen, nu ska jag som sagt titta på den, och den är ju så himla mysig!


Ritade ett litet lejon här, med mina paint-skills till hjälp. Fint va? :D

Tiden går fooooooooort

Herregud! Klockan är redan ett! Jag trodde den var typ 11, eller nåt sånt. Hjälp vad fort tiden går. Idag måste jag hitta på nånting, kan inte bara sitta inne hela dagen, det är alldeles för tråkigt. Om jag inte hittar någon att göra nåt med, får jag väl ge mig ut på en promenad eller så, ganska mysigt det också. Ut och fota skulle jag vilja göra, men inte riktigt väder för det tycker jag.


Följ min blogg med bloggkoll
 

AHAHA

Hej skolfotot.. Jag garvar skallen av mig.. Tjoho! -.-


(fiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!)

Då sa kompisarna, vilken planet kommer du ifran?

Kom precis hem, och tog ett lass med glass och så chokladsås på det, fyfasen vad gott! Självklart sitter jag och tittar på Rosa-bandet-galan också, inte för att det är särskilt kul, men jag har inget annat att titta på. Just nu uppträder Lena Philipson och Orup. Hm, inte det bästa enligt mig, om jag skulle bestämma skulle Lars Winnerbäck, Petter, Mange Schmidt, Snook och ett litet stycke av kent och Coldplay stå på scenen. Sen självklart Wentworth Miller längst fram, som modell, eller något. Vetekatten om han är bra på att sjunga, men snygg är han ju.


börjar vänja mig vid min lugg nu, och det är riktigt snyggt när jag har håret
uppsatt, tycker jag. Fast den är lite ojämn och sådär, men ändå, den är fin.

Ja nu sitter man här, ännu en gång i ensamheten..

Nu skulle ni kunna tro att jag är jätteseriös och tycker att jag är ensammast i världen, men rubriken är från en låt.. Så brukar jag göra när jag inte har nåt annat att döpa inlägget till. Rubriker är jättesvårt, tycker jag :p

Men nu sitter jag iallafall här och äter en pirog. (i ensamheten) Mehe. Tittar på lite tecknade barnprogram gör jag visst också, sånt är ju alltid roligt. Förresten älskar jag mina nya skor. Åh, dom är så fina! Sneakers med ludd i.


ZZzzz is good

Nu är det snart tisdag! Ligger i sängen med en sovande fot, med en 4-kilos sovande katt ovanpå. Hm, undra vem som somnade först. Imorgon (dagen som kommer om tio minuter) hade jag tänkt att åka till solna och köpa en plattång. Har faktiskt ingen, konstigt nog, känns som att varenda människa äger en sån. Men jag vet inte om jag orkar, ska kanske göra nåt annat billigare och mer nödvändigt. Typ.. sova. Det är ju billigt och bra.

I know you want to be me

Nu är det Prisonbreak. Ni människor kan ju sitta och dregla över min man,
 medans han sitter här och tittar med mig. Maha

LUGG

Ja, nu är man laddad inför vintern då! Har shoppat det nödvändigaste idag; jacka, skor, kofta, tröja & en sjal. Det sista var väl inte nödvändigt, med tanke på att jag har typ tre megatjocka halsdukar redan, men sjalar passar till typ allt! Lugg har jag klippt också, och hur blev det? jo... typ jättefult. Eller nej inte själva luggen, men frisören klippte mitt hår i två "trappsteg" så överhåret är kort och underhåret långt. Det ser jättekonstigt ut..Men när jag har uppsatt hår och luggen nere är det helt okej! Men ush, när allt är utsläppt är det INTE okej. Kanske blir bättre om jag plattar håret, men det får jag prova nån annan dag, för snart är det middag och sen träning. Pussar!


Maha jag ser jäkligt sur ut! men aa där ser ni hur det äääääär 
Luggen e typ för kort också -.- (riktigt som på bilden ser håret
inte ut, men ni ser luggen iaf, ;p)

Funny stuff



Sheize, sånt här är roligt. Tyvärr inte hela, men den finns inte på youtube tydligen.

(om ni vill se hela programmet finns det HÄR! spola fram till 14:45 om du vill se det ovanför :D)  

Edit: Nu är det bestämt att det blir klippning imorgon runt 12,
hos min brorsas flickväns kompis. Hon har klippt mig förut,
men nu blir det lugg också!

I want you near me

Jahapp, idag blir det slappdag. Tråkdag, dåligt-humör-dag. Egentligen hade jag velat klippa mig (lugg, here i come!), men nehe, då får man inte för mamma.. Ska bli nån dag i veckan istället, hoppas jag. Ikväll kommer Emelie, Olivia och deras pappa över på middag, trevligt trevligt!




 Ett par bilder till på mig i lugg. (fejkad lugg :p)

Sik vs. Djurgården

Ska åka och hämta upp Sofia, om ca en halvtimme, och sen drar vi vidare till Gärdeshallen i stan där vi ska spela innebandymatch mot djurgården. Hoppla, jag är taggad! Ikväll blir det födelsedagsfirande hemma hos min brors flickvän, trevligt trevligt.  Vi hörs senare idag, ciaaao!

Vad har jag att förlora ?

VG  på bokrecension & uppsats i svenska, finbesök ikväll, djurgårdens-match imorgon, exakt en månad till julafton och höstlov. Herregud vad trevligt, jag är glad! Sen ska jag klippa mig snart också, och det är ju alltid trevligt, det här tjocka rufset ska bli tunnt och fint nu. Hurra! Lugg på det också, så smack är jag nöjd.

Nu är det Extra Extra, hur kul som helst! Pussar på er, och hoppas ni får en bra helg! Förresten, här får ni en ruskigt bra reklam, enligt mig!



Här kommer schtekarn, nadja utan tvekan

Jaså, nu har vi trådlös rauter också. Känns ju jättebra, i och med att "dongeln" krånglar lite då och då. Nu är jag alltid redo att uppdatera! Nästan.
Imorgon är det kemiprov, som kommer gå käpprätt åt helvete. Hoppas på ett G, men vill gärna ha mer. Vet att jag kan bättre, men jag orkar bara inte. Får väl vila upp mig på lovet, som förövrigt startar imorgon klockan tio över tolv. Herreminjesus, vad jag kommer vara glad då. Är på lite dåligt humör just nu, för jag hade gått och väntat på den jättegoda middagen som skulle vara klar när jag kom fem från träningen. Sen när jag kommer innanför dörren luktar det blodpudding. Då blev jag skitsur på min mamma.. Mat styr mitt liv, rejält.

I used to rule the world

Hörrni, jag tror jag har bestämt mig för att klippa lugg! Vill förändra något, och egentligen vill jag färga håret brunt också men jag har hört av många att jag inte kommer få tillbaka samma blonda färg på hundra år då, och så länge har jag ingen lust att vänta. Vill ni höra min tankegång? Jo, det är nämligen såhär, att om luggen blir dålig så är det bara att sätta upp den med spännen, och voila! så är den borta! Dessutom växer luggar väldigt snabbt, och sen när den blivit lite längre får man en ursnygg snelugg.


Fixade lite igår, så såhär skulle jag ungefär se ut i lugg. Nu ser den ju
lite konstig ut eftersom att det där egentligen inte är "lugghår", men
ungefär ;d

I pray to be only yours.






Tre bilder jag tagit i sommar. Gillar dom alla tre, men egentligen är det ju inget
speciellt med dom.. Konstigt det där (; Hoppas ni har en bra kväll, antar att de
flesta sett Desperate Housewives. Känns som att jag är den enda som inte kollar
på det där programmet, :p

Den vackraste stunden i livet var den när du kom


Jag saknar oss så jäklarns mycket, skulle göra allt för att få det som förut.
Du är fortfarande en av mina bästa vänner, men det är ändå inte samma sak.
Jag älskar dig

(vi vet att vi är snyggast)

Lars winnerbäck <3



det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går o nå.

You're so ugly when you cry

Idag fick jag tillbaka mitt franska-prov (snacka om snabb lärare va? skrev det igår), och jag blev faktiskt nöjd. Jag fick G+, 1½ poäng ifrån VG. Och jag hade trots allt inte pluggat nånting, max fem minuter kanske.  Ja, så jag är nöjd som sagt, och hoppas på ett VG i slutbetyget ändå. Ikväll ska jag äta middag hos min fader, och sen ska jag hem igen och plugga kemi och skriva lite på svenskan. Nästa vecka är det höstlov, jag längtar som tusingen. En hel vecka utan plugg och skola. Najzor

HUMOR PÅ HÖG NIVÅ, YAAAAO


Herregud vad jag älskar det här.

"hörru killen län det är jag som är sveriges eminääm, sluta snacka jag kommer från n-n-nacka!"


"va inte kaxi..  du har inte... råd å åka ....taxi, hemma har jag en.... låda med sax i!"

jag skakar av all denna meningslöshet

Mehe, nu tog jag bort alla mina inlägg, vet inte riktigt varför men det blev att jag tog bort första sidan, så kunde jag ju inte ha kvar den andra med gamla inlägg? Och så poff så var alla borta. Menmen.

Träningen idag gick bajsbajsbajs och alla sög. Okej, nej så var det inte men jag sög iaf, men alla var väldigt ofokuserade, men mot slutet blev det bättre. Var på ett väldigt dåligt humör efteråt iallafall, men lite mcdonaldsmat gjorde susen faktiskt, och nu är jag mycket gladare. Hade förresten franskaprov idag, och det gick bättre än jag väntat mig. Blir jättenöjd om jag får G, men det kändes ändå bra, svarade på det mesta liksom.. Nu är det bara kemiprovet på fredag kvar, och sen är det H-Ö-S-T-L-O-V!!!


dregel på denne man! prisonbreak ikväll förfaaaaaaaaaaaaaaan!


 


RSS 2.0